Monday, November 21, 2016

Restaurant — Chao Jiang Yan (潮江燕潮廣海鮮餐廳)

Spending over NT$120 million, Alfred F. L. Chen, Chairman of Namchow Group, established “Chao Jiang Yan,”a typical Chaozhou cuisine, at Urban 1, No.1, Ching Cheng Street, Taipei. Chaozhou delicacies are matched with fresh sea food to win over gourmets. Especially recommended dished: Chaozhou duck which istender, juicy, less oily, and tasty and refreshing.


Urban1」内にある潮州広東海鮮レストランで、南僑グループの陳飛龍会長が12千万円を上回る資金を投資しオープンしました。本場の味と新鮮な海鮮が融合した味覚を刺激する味で、とりわけ柔らかくジューシーなのに脂っぽくない潮州風ダックがおすすめです。






























Restaurant's website : http://www.chaojiangyan.com.tw/introduction.html

No comments:

Post a Comment