Growing
up in the military community, the owner Lee, Te-Kai founded Grandma Lee in 2009 with his mother in view of her recall of the community that was torn down
afterwards. Continuously preserving the handmade noodle technique taught by his mother, Lee strives to offer authentic home cuisines of military communities.
For customers' health, Grandma Lee replaces lard with olive oil with the hope that every guest can safely enjoy the meal. Recommended cuisines: Signature
fried pancake, Lion's head with cabbage, chive box, and noodles in soybean paste.
建國二村の眷村(軍人村)で育った李德凱オーナーは、立ち退き後、母の呂紀莉が軍人村を懐かしんだこと、また優れた料理の腕前の持ち主だったことから2009年、李おばあちゃんの北方麺館をオープンしました。母から受け継いだ軍人村の手作り麺の技法と家庭料理をメインに、健康のためラードの代わりにオリーブ油を新たに用いる等、訪れる者が安心して食べられるメニューをそろえました。それはまさに母が子のために作る栄養満点の一皿と同じ。出来たてのアツアツを食卓に並べています。おすすめメニュー:炒餅、獅子頭の白菜あんかけ、ニラの御焼、ジャージャン麺
Restaurant's Facebook:https://www.facebook.com/chiayi.grandma.lee/
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