Founded in 1991, Zang Yi Restaurant consistently focuses on quality and food safety. For many people, food made by their mothers gives a sense of tranquility. Only Zang Yi can compete with mother's cuisines. Marinated with dozens of Chinese herbal medicine, Sansing green onion, and rice wine for 48 hours, signature spareribs has been No. 1 product for 25 years. Through tapping, rubbing, and coating flour, meat becomes tender and chewy without losing the original taste. These complicated processes are key to a premium taste.
1991年のオープン以来、常に品質と食の安全に心がけてきました。多くの人はおふくろの味に勝るものはない、と言いますが、それは母が愛情込めて手作りする安心感からの言葉でしょう。そんなおふくろの味を正一排骨が代わりにご提供致します。看板の手作りカツは開店当初から変わらない人気No.1メニュー。十数種の漢方食材、厳選した宜蘭の三星ネギと純米酒に漬け込むこと48時間、一つ一つにじっくりと味を染みこませたら、肉の柔らかさ・食感・素材の味を引き出すために、心を込めて打ち、揉み、成形して粉をふるっていきます。幾重にも研究を重ねて生み出してきたこれらの過程がおいしさの秘訣です。
Restaurant's website :http://www.orderme.com.tw/
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