Founded in Taichung
Daya in 2001, Chairman Ming-Shung Lin has visited the mainland China based on his 20 years of experience by observing the cultivation of different mushroom and the mushroom exchange market prior to founding the Mushroom Expert Restaurant. He has also collected secrets to mainland cooking by transferring the mainland mushroom cuisine to Taiwan in 2001, turning a new page for Taiwan mushroom cuisine. The Mushroom Expert
Xinshe Store is a mushroom-based culinary restaurant. The Mushroom Expert Composite Restaurant is the optimal viewing restaurant for Xinshe Township of Taichung county, which combines the freshest mushroom from Xinshe and the exceptional mushroom broth and stewing cooking of Mushroom Expert to present the best mushroom cuisine.
2001 年、台中市の大雅店を初めとして「菇神レストラン」は誕生しました。オーナーの林明順さんは20 年以上のキノコ栽培と販売の経験を持ち、レストランを始めるに当たって、中国大陸の各地を視察。各省の特色あるキノコの栽培や交易市場を観察しながら、各地のキノコ料理の秘訣を集めました。2001 年には大陸のキノコ類の台湾での栽培を開始、台湾のキノコ栽培に新しいページを展開。現在、菇神レストランは台中市新社区に場所を移し、豊かな新社の自然を楽しめる景観レストランとしても人気です。もともと有名なキノコ産地でもある新社の最も新鮮なキノコと菇神オリジナルのスープ、何時間もかけて作られる「煨罐料理」(甕煮込み)など、最高のキノコ料理を提供しています。
Restaurant's website : http://0425822585.tai-chung.com.tw/
No comments:
Post a Comment